У Тернополі розпочали капітальний ремонт скверу

12.10.2017 14:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Роботи на цьому об’єкті будуть розділені на дві черги: цього року планується насамперед відремонтувати покриття відпочинкової зони та оновити вуличне освітлення. Вже у 2018 році буде проведено влаштування схеми організації дорожнього руху біля скверу, озеленення, встановлення велопарковок.

Наразі на цьому об’єкті вже проведені підготовчі роботи, зокрема, підведені кабелі для подальшого облаштування зовнішнього освітлення, після чого розпочалися роботи з влаштування бордюрів тощо.

Читайте також

Більше 3 мільйонів витратили на Тернопільську міську комунальну лікарню №3 (Фото)
На вулиці Макаренка в Тернополі буде екопарковка

Скоро розпочнеться роботи із облаштування доріжок фігурними елементами мощення. За словами фахівця, роботи першої черги повинні завершитися до кінця осені.

- Минулого тижня, у відповідності до проектно-кошторисної документації, було здійснено роботи із видалення та обрізки старих дерев. На місці виконавці робіт разом із мешканцями прилеглих будинків погоджували, які дерева зрізати. На їх місці будуть висаджені катальпи, червонолисті клени, - зазначив начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі