З наступного тижня передбачають значне потепління. Температура повітря підвищуватиметься до 20градусів тепла, – пише Доба.

Мінлива хмарність, короткочасні дощі та низькі температурні показники, – такі погодні умови передбачають метеорологи упродовж цього тижня на Тернопільщині.

Більш теплу і сонячну погоду рядять чекати з другої половини жовтня. За прогнозами Укргідрометеоцентру, потеплішає на Тернопільщині вже з вихідних.

«— До вихідних у Тернопільській області спостерігатиметься мінлива хмарність з незначними проясненнями. Температура повітря: вночі 5 – 7 градусів тепла, вдень 12 – 14 градусів тепла. Такі температурні показники зберігатимуться до кінця тижня. Також по всій території регіону можливі дощі, переважно спостерігатимуться короткочасні опади. Вітер південно-західний 7 – 12 метрів за секунду, часом пориви вітру. Вже з вихідних регіон перейде під вплив теплих атмосферних фронтів, і наступного тижня ми очікуємо потепління», — повідомляє Укргідрометцентр.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жовтень, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #осінь, #погода, #потепління, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: