У Тернополі з’явилася унікальна віртуальна карта для дітей

11.10.2017 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Тепер батькам не потрібно довго мудрувати  на який гурток віддати власну дитину. Увесь перелік позашкільних закладів міститься в одній віртуальній карті. Створили її  благодійний Фонд “MagneticOne.Org” спільно з MagneticOne Municipal Technologies.

Функціонал інтерактивної карти побудований таким чином, щоб задовільнити найвибагливішого її користувача: містить інформацію про місце розташування, секційні заняття та додаткові відомості про позашкільні навчальні заклади (зокрема, контактні дані – адреси сайтів, електронну пошту, номери телефонів). Система тематичних шарів веб-карти дозволяє обрати гурток залежно від напрямку діяльності та вікової категорії дитини, – повідомляє magneticone.

Підтримування та своєчасна актуалізація матеріалів Інтерактивної карти гуртків Тернополя дозволить заощадити час батьків на пошуки відповідного їхнім побажанням закладу. Тож бажаємо Вашим дітям з користю і задоволенням проводити час, розвиваючи свої таланти і здібності!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі