З ініціативи УГП тернополяни навчались, як започаткувати власний бізнес

Опубліковано:
9 Жовтня, 2017

Яку форму реєстрації обрати, яку сферу діяльності зробити пріоритетною, чи оштрафує податкова, якщо займатись підприємницькою діяльністю без реєстрації. Відповіді на ці та інші питання тернополяни отримали на відкритій зустрічі з підприємництва, яку в Тернополі організувала Українська Галицька Партія.

Якщо учень готовий, то вчитель завжди зайдеться, переконаний підприємець, керівник та засновник центру “Комфорт Оптика” та майстерні швейного обладнання “Шпулька” Сергій Зварич. Він порадив усім, хто хоче займатись підприємницькою діяльністю, обрати ту справу, яка найбільше подобається, на його думку бізнес може бути успішним лише тоді, коли підприємець сам «горить» своєю роботою. Бізнес Сергія орієнтований на клієнта, він вважає, що головне завдання підприємця — задоволений клієнт. Якщо людині надали послуги добре чи якщо їй сподобався товар, то вона приведе п’ять нових клієнтів, якщо ж клієнт незадоволений, то забере сім. Відтак найкраща реклама — добра репутація, переконаний він.

null

 

null

Координаторка економічної групи Галина Васильченко та юрист Катерина Сойка роз’яснили юридичні аспекти реєстрації, адже майбутні підприємці часто губляться: яку групу оподаткування обрати, куди подавати документи, як правильно їх заповнити. Також у початківців виникає багато питань, на що впливає форма реєстрації діяльності, які КВЕДи обрати тощо.

Для Української Галицької Партії розвиток підприємництва — це важливий напрям, над яким активісти працюють. В партії переконані, що незалежні та самодостатні підприємці розвиватимуть нашу країну.

null

 

null

 

null

– Чим більше малого та середнього бізнесу в країні, тим краще для економіки. Тому тривалий час в Українській Галицькій Партії працює економічна група. Спеціально для підприємців-початківців ми випустили довідник, де дуже чітко розписані найбільш практичні поради. Окрім того, проводимо зустрічі в рамках роботи економічної групи. Тренінг вирішили провести для того, щоб дати тим, хто хоче започаткувати власний бізнес, корисні поради. Крім того дуже цінними стали виступи досвідчених підприємців, які вже багато років ведуть свій бізнес у Тернополі, — розказує голова Тернопільської міської організації УГП Ірина Яремчук.

Підприємці розповіли на зустрічі про свій шлях у бізнесі, помилки, яких можна уникнути, способи мотивації. Так, Ярослав Філіц, який займається бізнесом понад 15 років, вважає: самої лише зарплати людям мало, щоби було бажання працювати.

null

 

null

— В нас є дівчата, які працюють і на 9-му місяці вагітності. Буває, приходить хтось хворий на роботу, я прошу піти, але людина каже: «А як же без мене». Тобто самі люди хочуть працювати і мотивовані. Крім зарплати людям потрібне визнання, — вважає Ярослав Філіц.

На зустрічі лунало чимало питань від присутніх, дехто з них прийшов з чітким наміром започаткувати власний бізнес. Тож активісти Української Галицької Партії запевнили: консультації надаватимуть і надалі. Також всі охочі можуть отримати посібник для підприємців у подарунок. Для цього слід завітати на офіс УГП в Тернополі, що на вулиці Медова, 18, офіс №1.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #семінар, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: