Міська рада у Тернополі шукає молодих депутатів

Опубліковано:
6 Жовтня, 2017

До 10 жовтня молодіжні громадські організації, учнівські та студентські самоврядування матимуть змогу долучитися до формування молодіжної міської ради при Тернопільській міській раді.

Відомо, що депутатом молодіжної міської ради може бути обраний Громадянин України віком від 14 до 35 років, якщо він є членом саме молодіжної громадської організації або студентом з числа представників органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів чи закладів професійно-технічної освіти або учнем навчального закладу Тернополя.

итайте також

«Судова реформа – чергова узурпація влади, створення судді-деспота з колосальними повноваженнями і 0% відповідальності» – Михайло Головко

Одна громадська організація може делегувати лише одного члена до складу ради.

Пакет документів потрібно подати в Управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту, яке знаходиться за адресою вул. Шевченка 1, у робочі години: понеділок-четвер з 8.00 по 17.15, п’ятниця з 8.00 по 16.00. Після 10 жовтня заявки не приймаються.

З 11 жовтня Виборча Комісія опрацьовуватиме усі подані заявки та наприкінці жовтня місяця оголосить список депутатів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #міськрада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: