Дорогу «Львів-Тернопіль» завершать ремонтувати до 1 листопада (Відео)

04.10.2017 07:43   Джерело: МедіаТОР
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Ремонт дороги «Львів-Тернопіль» планують завершити уже до кінця місяця. На оновлення цього автошляху двома постановами Кабмін передбачив понад 200 мільйонів гривень. Попри те, що кошти ще не надійшли, – роботи уже підходять до кінця. У Службі автомобільних доріг Тернопільщини кажуть, що підрядна організація на дорозі «Львів-Тернопіль» уже виконала робіт на 116 мільйонів гривень, - пише МедіаТОР.

Читайте також

Триває ямковий ремонт дороги Зборів-Красна

– Щодо автомобільної дороги «Львів-Тернопіль», то є дві постанови Кабінету Міністрів, згідно яких передбачено фінансування цього автошляху. Одна постанова – 132 мільйони, інша постанова Кабміну – 170 мільйонів. Станом на сьогодні коштів ще немає, але підрядною організацією «Технобудцентр» активно виконуються роботи, я думаю, ви могли спостерігати процес та якість їх виконання. Наразі обсяг виконаних робіт становить майже 116 мільйонів гривень. Ремонт продовжується і до 1 листопада, думаю, що об’єкт буде завершено, – каже начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: МедіаТОР  

Коментарі