У селі на Прикарпатті чупакабра вбила за ніч до трьох десятків кролів

Опубліковано:
27 Вересня, 2017

В Україні знову з’явився невідомий науці звір, який ось уже 15 років наводить жах на жителів сільських районів, вбиваючи кроликів, курей та інших домашніх тварин. На цей раз чупакабру бачили на Прикарпатті, в селі Галич, – пишуть Факти.

«Вночі я почула, як завила моя собака, а потім затихла, – розповіла нам по телефону мешканка села Галич Олена Стефунько. – Я чула, що вночі щось відбувається. Якийсь шум, шурхіт. Але не зважилася вийти на вулицю. А вранці вийшла і обімліла. Всі дерев’яні клітки, в яких знаходилися кролики – були переламані, засуви на них вирвані, а самі вухаті були звалені в купу. Всі мертві. Цікаво, що шкурки у них були такими чистими, що хоч знімай їх на шапку. Жодної краплі крові! Тільки в районі потилиці, у кожного було по дві ледве помітних дірочки від дуже гострих зубів.

Звір цієї ночі побував не тільки у мене, а й у моїх сусідів. Навіть сліди залишив від своїх пазурів на тротуарній плитці “.
«Я ніколи не вірив, що існує якась чупакабра, – каже голова Галицького районного товариства мисливців і рибалок Юрій Гензо. – Були у нас і раніше випадки, коли хтось вбивав кролів, але я завжди думав, що це витівки собак або куниць. Я поглянув на сліди, які були залишені на дерев’яних клітках у пані Олени і задумався. По-перше – це сліди від дуже довгих і гострих зубів. Навіть не знаю, у якої тварини вони можуть бути! До того ж цей звір сильний. Достатньо тільки подивитися, як вивернуті металеві клямки, на які закривалися клітини. І ще. Я не можу зрозуміти, чому цей хижак не їсть кролів, не розриває їх, а тільки у кожного з них в районі потилиці прокушує маленькі дірочки ».

Нам вдалося поспілкуватися з чоловіком, який стверджує, що бачив чупакабру в Галичі тієї ж ночі, коли все це сталося.
«Я такого звіра ніколи не бачив. Про зріст точно сказати не можу, але він пересувався на задніх лапах стрибками, подібно кенгуру, – каже житель Галича Володимир. – У звіра були дуже сильні ноги і довгий хвіст. За силуетом він дуже був схожий на кенгуру. Я їхав на скутері, намагався його наздогнати, але не зміг цього зробити ».

Нагадаємо, що протягом останніх 15 років люди час від часу розповідають, що бачили дивну тварину, що віддалено нагадує кенгуру. Воно має величезну силу, вміє розвертатися в стрибку, і, нібито, ночує на цвинтарях, вириваючи біля могилок нору.
Чупакабра люто ненавидить домашніх тварин, і вбиває їх просто так. Ніколи не їсть м’яса. Хоча очевидці стверджують, що у домашніх тварин звір висмоктує кров.

Відомі також випадки нападу цієї тварини і на людей. «ФАКТИ», наприклад, писали про зустріч жительки Рівненської області Раїси Середюк з чупакаброю. Жінка тоді дивом залишилася живою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #галич, #клітка, #кріль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чупакабра
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: