Петиція щодо мораторію на подорожчання проїзду у Тернополі набрала 100% голосів

Опубліковано:
26 Вересня, 2017

Петиція щодо мораторію на подорожчання проїзду у Тернополі набрала 100% голосів! До кінця збору підписів, у розділі петицій на сайті Тернопільської міської ради, залишилось ще 22 дні, а  цю ідею уже підтримали 311 осіб. Нагадаємо, аби пропозицію розглянули у містькій раді, їй потрібно було за 30 днів зібрати 300 підписів тернопоян.

Читайте також

Тернополяни вимагають ввести мораторій на подорожчання проїзду у громадському транспорті

«Прошу Вас у зв’язку з новинами, опублікованими на ресурсах: http://zz.te.ua/, http://business-companion.te.ua/, http://ternopillive.com.ua/, про те, що “з 1 жовтня проїзд у маршрутці коштуватиме 5 грн, а в тролейбусі 4 грн. А з 1 січня – 6 грн у маршрутках та 5 грн у тролейбусах, якщо розраховуватись готівкою.” та ін., ввести мараторій на підняття вартості тарифів для перевезення громадян (жителів міста Тернопіль, гостей цього міста, пільгових категорій пасажирів) готівково або безготівково на 1 рік. 

Прошу не прив’язувати “Соціальну картку тернополянина” та “електронний розрахунок за проїзд” до питань тарифоутворення. Пам’ятайте, що впровадження картки покликане зробити зручнішими послуги та товари для жителів міста, а не привести до ускладнення та здорожчання проїзду для інших категорій, які складають абсолютну більшість», – зазначає автор петиції Володимир Кучерявий.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мораторій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: