Делегація з «Опілля» ознайомилась з досвідом мюнхенських пивоварів

Опубліковано:
18 Вересня, 2017

Делегація корпорації “Опілля” за участі технолога підприємства відвідали виробництво однієї з найстаріших пивоварень Баварії відомої своєю маркою пива Paulaner, – пише 7 Днів.

Пиво Paulaner було вперше зварене 1634 року монахами католицького ордену мінімів, які сімома роками раніше прийшли з Італії та заснували монастир на території сучасного Мюнхена. Виробник славний ще й тим, що першим почало виготовляти пиво для традиційного мюнхенського пивного свята “Октоберфест”. Сьогодні компанія виробляє широку лінійку пшеничних та ячмінних сортів пива.

Читайте також

Тернопільське «Опілля Фірмове» вибороло золоту медаль за високу якість

Директор з маркетингу “Опілля” Володимир Гомівка зазначив, що корпорація прагне вивчати кращий досвід німецьких пивоварів для втілення його в українському виробництві.
“Німеччина, а особливо Баварія, вважаються батьківщиною не лише пива, але й законів за якими пиво варили. Тож ми вивчаємо цей досвід для втілення його в українському виробництві.

Для цього у нас все є: якісна екологічна сировина, добра вода, українська традиція виробництва натурального, що дозволяє робити натуральний продукт. Є український інтелект, який дозволяє втілювати найкращі європейські технології. Для цього вивчаємо досвід”, — зазначив Володимир Гомівка після відвідин підприємства.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #делигація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #пиво, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: