У Тернополі пом’януть загиблих журналістів

Опубліковано:
16 Вересня, 2017

17 років тому, 16 вересня 2000 року, зник  журналіст, засновник інтернет-видання «Українська правда» Георгій Гонгадзе. У листопаді того ж року в лісі в Київській області було виявлено обезголовлене тіло, яке, за висновками експертів, могло належати журналістові, – пише Прес-клуб

Саме цього дня в Україні відзначається День пам’яті українських журналістів, які загинули під час виконання професійних обов’язків.  Про те, що журналісти в Україні зазнають значних ризиків, ставлячи незручні запитання владі, працюючи у зоні бойових дій і викриваючи корупційні схеми, свідчить ще один факт – 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в Києві загинув  український журналіст Павло Шеремет.  Тернопільський прес-клуб  закликає представників мас-медіа, блогерів, фрілансерів.

16 вересня щирою молитвою пом’янути десятки тих, хто не зрадив професії, хто до кінця чесно та віддано дотримувався стандартів журналістики. Закликаємо журналістську спільноту традиційно зібратися  16 вересня 2017 року  о 12.00 біля монументу Незалежності у Тернополі,щоб вшанувати пам’ять Георгія Гонгадзе та всіх загиблих журналістів.

Запалімо свічки пам’яті за загиблими колегами…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гонгадзе, #журналіст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: