Тернополян запрошують на безкоштовний тренінг по написанню проектів на «Громадський бюджет»

Опубліковано:
14 Вересня, 2017

15 вересня відбудеться тренінг з написання проектів для Громадського бюджету. Захід розпочнеться о 12:00 і триватиме до 16:00 в Українському Домі «Перемога» (бул. Шевченка, 27).

Під час тренінгу учасники матимуть змогу дізнатися більше про інструмент громадського бюджету та потренуватися у написанні проектів.

Зареєструватися на захід можна за посиланням.

Також 22 вересня з 12:00 до 16:00 відбудеться тренінг: “Успішна рекламна кампанія для проектів громадського бюджету”. Тренер заходів – експерт з громадського бюджетування Ірина Стасюк (м. Рівне/ м. Чернігів).

26 вересня з 12:00 до 16:00 учасники дізнаються більше про механізми контролю за реалізацією проектів в рамках тренінгу: «Як контролювати реалізацію проектів: моніторинг та оцінка». Захід проведуть Ерік Браунстійн (м. Нью-Йорк, США), спеціаліст з питань оцінки, волонтер «Корпусу Миру», та Лілія Ковшун (м. Вінниця), проектний менеджер з питань партисипації, ГО «Подільська агенція регіонального розвитку».

Участь в усіх заходах безкоштовна. 

За додатковою інформацією звертайтесь: 093 32 888 58, Ковшун Лілія Ігорівна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бюджет, #міськрада, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: