Закон вимагає притягнути до кримінальної відповідальності тих, хто організовував незаконний перетин кордону, – Луценко

Опубліковано:
10 Вересня, 2017

Генеральний прокурор України Юрій Луценко написав на своїй сторінці ФБ:

“Прорив Державного кордону:

1. Борючись за владу, прихильники Саакашвілі знищують державу. Хто не згоден – спробуйте прорвати грузинський чи британський кордон.

2. Єдиний шлях вирішення суперечок про законність дій влади щодо громадянина – суд. Саме так Іванішвілі повернув собі паспорт, якого йому у свій час скасував Саакашвілі.

Читайте також

Саакашвілі прорвався через кордон

3. Силовий сценарій вирішення питання – прецедент для прихильників Захарченка, Януковича, Клименка, будь- кого, хто збере пару тисяч активістів.

4. Закон вимагає притягнути до кримінальної відповідальності тих, хто організовував незаконний перетин кордону, керував такими діями, або сприяв їм порадами чи діями. Це буде зроблено. Як буде дана оцінка і дій владних інституцій протягом сьогоднішніх подій.

5. Від того, чи підтримає це ВР і суспільство залежить перспектива Української Держави. Сила права – фундамент для її стабільності. Право сили – критична загроза існуванню.”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #закон, #кордон, #луценко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прорив, #саакашвілі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: