Струмчинська повідомила, що української соцмережі не буде

Опубліковано:
5 Вересня, 2017

Створити альтернативу  російським «Однокласникам» і «Вконтакте» тернополянці Олександрі Струмчинській так і не судилося здійснитися. На своїй сторінці у соцмережі Facebook вона повідомила про припинення роботи над українською соцмережею Ukrainians.

«Привіт усім користувачам Ukrainians. Мене поставили перед фактом, що розробка української соціальної мережі припиняється. 

Мені дуже шкода, і я відверто прошу вибачення і дякую усім користувачам, які разом зі мною щиро вірили в реалізацію та успіх цього проекту.

Ситуація така – мого голосу недостатньо щоб самостійно продовжувати реалізацію проекту – керівництво компанії розробиків (співзасновники мережі) відмовились не лише від самостійної розробки але й від можливості її передачі будь-якій іншій стороні, яка б змогла допомогти мені виконати Вам обіцяне .

Досягнуто було багато  – і це насправді наш спільний успіх. Дякую Вам. Не помиляються лише ті, хто нічого не роблять», – написала вона.

Довідково:

Ukrainians — українська інтернетна соціальна мережа, заснована 17 травня 2017 канадською IT-компанією StartupSoft, перша версія почала працювати 3 червня 2017 року як соціальна мережа для українців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мережа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #струмчинська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: