На Тернопільщині злочинець-ґвалтівник напав на жінку

04.09.2017 07:13   Джерело: Тернопільска Липа
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Грабіж, поєднаний з насильством інкримінують правоохоронці Кременецького відділу поліції мешканцю райцентру. Чоловік, маючи непогашену судимість вкотре вдався до протиправного.

30-річний підозрюваний родом з Житомирщини. В минулому молодик вже добряче накриміналив: відбував покарання за зґвалтування та квартирну крадіжку. Наприкінці листопада 2016 року зловмисник умовно-достроково звільнився з місць позбавлення волі та подався жити до своєї співмешканки в Кременець. Саме там і поповнив свій кримінальний список грабежем, - пише Тернопільска Липа.

Читайте також

Під Тернополем затримали злочинця-втікача з Луганщини (Фото)

29-річну кременчанку грабіжник запримітив близько півночі на вулиці райцентру. Підбіг до жінки та, схопивши ззаду, здавив шию жертви. Перелякана, вона навіть боялася кликати на допомогу, а нападник швидко обнишпорив кишені та витяг з чужої кишені гроші і мобільний телефон. Залишивши перелякану жертву оговтуватись втік. Однак використати награбоване мешканець району так і не встиг, його оперативно затримали працівники поліції.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно частини 2 статті 186 ККУ. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Невдовзі він знову постане перед судом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільска Липа  

Коментарі