Немовля знайшли на смітнику

01.09.2017 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Про знайдений труп немовляти поліцейським повідомив житель села Ігровиця Зборівського району вчора близько 13 години. Чоловік, сортуючи щойно привезене сміття, знайшов у ньому мертву дитину. Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події, видимих ушкоджень на тілі дівчинки не знайшла. Нерівні краї обірваної пуповини свідчили, що дівчинку народжували не в медичному закладі. Тіло направили на екпертизу.

Читайте також

За годину після укусу бджоли на Тернопільщині помер 6-річний Максимко

Та навіть через проведений розтин тіла новонародженої, причину її смерті встановити не змогли через гнилісні зміни. Призначено додаткову судово-медичну експертизу. Слідчі кажуть, що відходи, у яких було знайдено мертве немовля, привезені з Тернополя. 

Поліцейські намагаються встановити особу  жінки, що народила дитину та звертаються до всіх, хто хто може допомогти у розкритті  злочину, телефонувати у Тернополі (0352) 27-12-34, 27-12-58, 0674716623 або 102. Кримінальне провадження розпочато за статтею 117 КК - умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі