Аграрії Тернопілля готуються до нових викликів

Опубліковано:
1 Вересня, 2017

На 29 жовтня призначено вибори до об’єднаних територіальних громад з центрами в Ланівцях, Зборові, Хоросткові та Саранчуках.

Участь в них має намір взяти і Тернопільська обласна організація Аграрної партії України.

«На превеликий жаль, сьогодні питання захисту власника землі це не лише політика в чистому її вигляді. – коментує керівник апарату обласної організації, юрист  Володимир Мужевич. – Це і економіка, і захист аграрного виробника, і створення робочих місць, і сплата податків, і соціальна робота в громадах».

Правник переконаний, що аграрії, які на ділі довели, що вміють бути успішними в бізнесі, цілком можуть справитися з управлінням новими громадами та навчити їх заробляти гроші, розуміти економіку регіону, дбати про розвиток сіл.

Наразі «Аграрна партія», за даними ЦВК — третя в країні за кількістю мерів та п’ята за кількістю місцевих депутатів. На останніх місцевих виборах по Україні аграрії обігнали «Самопоміч», «Свободу» та «радикалів».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агропродсервіс, #АПУ, #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: