Відомий тернополянин похизувався нагородою

Опубліковано:
28 Серпня, 2017

Співак та композитор Андрій Підлужний отримав звання «Почесний громадянин міста Тернополя». Нагадаємо, таке рішення прийняли на сесії Тернопільської міської ради.

Загалом, таку нагороду отримали ще 4 тернополяни, серед яких двоє посмертно. За словами мера, звання присвоєно тернополянам за вагомий внесок у становленні української державності. 

«Щиро дякую за терпіння, підтримку і любов всіх тернополян, а особливо своїх друзів, які мене і спонукають, надихають і допомагають у всіх починаннях. Щиро дякую очільнику міста Сергію Надалу, дякую *АВТОМАЙДАН*, дякую всім побратимам з клубу бойових мистецтв ⚔ХАРАКТЕРНИК⚔, всім справжнім і щирим друзям і звісно ворогам, видимим і невидимим!», – написав Андрій Підлужний на своїй сторінці у Facebook.

null

Довідково

Підлу́жний Андрі́й Бори́сович (псевдо — НІЧЛАВА, NICHLAVA; нар. 2 лютого 1974, Тернопіль) – український співак, композитор, музикант, телеведучий, продюсер, лідер гурту «Нічлава» та колишній учасник гурту «Скрябін» (1997—2004).  У дитинстві займався музикою і футболом. Закінчив Тернопільський Експериментальний Інститут Психології за спеціальністю практичний психолог. Виховує сина Давида. Ігор Пелих був його кумом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підлужний, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: