Поетична інсталяція, вільний мікрофон, непрочитана книга – чудова святкова ідея

Опубліковано:
28 Серпня, 2017

Незвична подія відбулася біля пам’ятника Тараса Шевченка у Тернополі. Бібліотекарями міста була представлена поетична інсталяція «Непрочитана книга». Участь у святковій імпрезі взяли тернопільські письменники: очільник обласної організації НСПУ Олександр Смик, Валерій Дідух, Володимир Вихрущ, Любов Малецька, Надія Тарасюк, Валентина Семеняк, Сергій Лазо, Юрій Вітяк, Юрій Матевощук. Модератор Юрій Матевощук запрошував всіх бажаючих підходити до «вільного» мікрофону аби поділитись натхненним поетичним словом. Це дуже чудова ідея, яка в майбутньому зуміє ще більше об’єднати читачів з письменниками і навпаки.

Звичайно хотілось би побачити під час цього заходу більше представників творчої еліти. Хочеться вірити, що невелика кількість присутніх була тільки тому, що в місті одночасно проводилось багато цікавих святкових заходів.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото автора

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інсталяція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поет, #тернопіль, #тернопільські новини, #шевченко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: