Жителі Тернопільщини беруть активну участь у підтримці флешмобу до Дня національного прапора (фото)

Опубліковано:
22 Серпня, 2017

Міністерством Закордонних справ України ініціювало створення флешмобу, присвяченого Дню національного прапора України. Відтак, українців закликають зробити фото з національним прапором та розмістити на сторінці у Фейсбук з відповідним хештегом. – повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація

Тернополяни уже долучилися до акції та зробили фотографії з національним символом. Зокрема, під керівництвом голови Теребовлянської райдержадміністрації Юрія Ништи, у патріотичній акції взяли участь працівники апарату та структурних підрозділів РДА. Світлини з прапором України зроблені біля віадуку, що у с. Плебанівка Теребовлянського району.
До флешмобу долучилися й голова Бережанської райдержадміністрації Володимир Петровський та службовці райдержадміністрації, районної та міської рад. Для спільного фото колеги зібралися на славній горі Лисоня, яка є гордістю Бережанського краю, місцем героїчної битви Січових Стрільців з російськими військами у 1916 році.

Флешмоб підтримала й Бучаччина. Працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, а також громадськість краю розміщують у соцмережах свої  фото з національною символікою, зроблені у визначних та відомих місцях Бучацького району.
До патріотичного флешмобу долучився й голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час робочого візиту в Озерянську об’єднану територіальну громаду, що у Борщівському районі.
Також в акції до Дня національного прапора активну участь беруть жителі Підгаєцького та Зборівського районів Тернопільщини.

До слова, у День Державного Прапора 23 серпня, найбільш креативні світлини будуть опубліковані на всіх сторінках соцмереж МЗС, а фото-переможець стане обкладинкою акаунтів МЗС у соціальних мережах до кінця літа.

Для того, щоб долучитися до патріотичного флешмобу потрібно:

  • зробити фото з українським прапором в улюбленому місці на території області;
  •  розмістити фото на своїй сторінці в фейсбуці (сторінці структурного підрозділу) з хештегом #Selfie With Flag #Селфі з Прапором   #Ukraine Is Beautiful   #Visit Ukraine   #Благословенне Тернопілля.

Патріотичний флешмоб. Фото: Тернопільська обласна державна адміністрація
null

У національній символіці. Фото:Тернопільська обласна державна адміністрація

 

null

Молодь долучилася до патріотичного флешмобу. Фото: Тернопільська обласна державна адміністрація 

 

null

Підгаєччина приєдналася до акції. Фото: Тернопільська обласна державна адміністрація

 

null

Разом з національним прапором України. Фото: Тернопільська обласна державна адміністрація

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акції, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прапор України, #тернопіль, #Тернопільська обласна державна адміністрація, #тернопільські новини, #флешмоб, #флешмоб до Дня національного прапора України, #фото
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: