З допомогою дрону у Великих Гаях відбулась зйомка святкового флешмобу

Опубліковано:
16 Серпня, 2017

«Україна – це Ми!» – під таким гаслом відбудеться святкування 26 річниці Дня Незалежності України у Великогаївській об’єднаній громаді.

Активна підготовка до урочистої події, яка відбуватиметься у Товстолузі,  почалась ще з понеділка на стадіоні Великих Гаїв. З допомогою дрону (DJ Mavic Pro Fli More Combo) відбулась зйомка святкового флешмобу «Україна – це Ми!». Учні сільських шкіл громади  з розгорнутими жовто – блакитними стягами, у барвистих вишиванках, зобразили цифру 26.  Керівництво громади разом із сільськими активістами креативно спрацювали, підготувавши все необхідне для флешмобу. А головним режисером відеозйомки став десятикласник Степан Зазуляк (Тернопільська українська гімназія ім. Франка), який увесь час тримав руку на пульті і керував «пересуванням» літаючого «птаха». Зрештою, всі залишились задоволеними. І як сказала  Галина Кравчинюк (начальник відділу земельних відносин): «Нам це вдалося! Ми це зробили! Свято наближається!». Презентація відеозйомки відбудеться безпосередньо 24 серпня на спеціально встановленому екрані у Товстолузі під час концертної програми.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дрон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Україна, #флешмоб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: