За підтримки УГП на Козівщині для дітей бійців АТО влаштували виїзний табір

Опубліковано:
14 Серпня, 2017

Для дітей бійців АТО активісти Української Галицької Партії організували пізнавальний мандрівний табір. Для ознайомлення з національною історико-культурною спадщиною та з природою рідного краю обрали дітей з сімей, що найбільше потребують підтримки. Один з лідерів районної організації УГП Роман Миц волонтерить з самого початку війни, на його рахунку — понад півсотні поїздок на схід України. Бійцям разом з командою однодумців возили і харчі, і речі, і листи підтримки, і лагодили та відправляли автомобілі. Активіста УГП найбільше хвилює цілісність і безпека нашої країни, а відтак і добробут в сім’ях захисників. Він вважає, що в першу чергу ми повинні думати, як допомогти тим, хто став на захист нашої країни.

— Ми живемо в часі війни, то на чому має бути в першу чергу зосереджена увага? Я вважаю, що дійсно таким сім’ям треба допомагати. Батьки не завжди можуть організувати гарне дозвілля для своїх дітей, тому ми вирішили дітям принаймні частково компенсувати відсутність батька потягом довгих місяців, — зазначає Роман Миц.

Читайте також

Українська Галицька Партія допоможе тернополянам розв’язувати нагальні проблеми

В Козівському районні є 217 дітей, які потребують підтримки й уваги оскільки певний проміжок часу їм бракувало підтримки батька. Подорож, яка відбулась з ініціативи УГП, призначена для 30 дітей з багатодітних та неповних сімей, часто це дітки, котрі втратили батька, або з багатодітних сімей. Діти відвідали “Рівненський зоопарк”, де є 150 видів тварин. Після того завітали в Дубенський музей — один із найстаріших замків України. На завершення учасники мандрівки відправились у Кременецький замок — на замкову гору.

— Діти були дуже щасливі, тішились. Наступного дня ми зустрічали їх з батьками на фестивалі, вони були усміхнені, вітались усі. Отже, все вдалось, діти отримали маленьке свято і світлі спогади про цей день. А що може бути важливіше за дитячі посмішки? — додає Роман Миц.

Партієць сподівається, що буде нагода продовжити проект, адже в районі ще залишилось багато дітей з сімей АТОвців. Роман Миц дякує Українській Галицькій Партії за підтримку, адже саме завдяки тому, що ініціатива отримала перемогу в конкурсі соціальних проектів, добрий задум вдалось реалізувати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #допомога, #зоопарк, #Козова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рівне, #табір, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: