Резонансне затримання на Тернопільщині: сімейні лікарі продавали наркотичні препарати (ФОТО)

Опубліковано:
12 Серпня, 2017

Правоохоронці Тернопільщини перекрили канал надходження на “чорний ринок” психотропних препаратів. Спецоперацію провели у неділю, 6 черня, повідомляє ГУ НП в Тернопільській області.

У ході слідства було встановлено, що реалізацією сильнодіючих ліків займалися двоє сімейних лікарів, наркозалежна мешканка Чорткова та тернопільський таксист.

Спочатку медики лише продавали рецепти вартістю 200 гривень, а згодом вирішили торгувати безпосередньо препаратами. Реалізовували “Соннат” та “Димедрол”, за одну таблетку просили 70 гривень. Канали збуту шукала чортківчанка та таксист.

Під час обшуку у помешканні лікарів було знайдено близько тисячі таблеток “Соннату”, “Димедролу”, “Фенозепаму”, медичні картки, банківські картки та 12000 гривень. У будинку чортківчанки виявили 50 таблеток, 20 кілограмів макової соломки, 15 грамів опію та 9000 гривень. У тернополянина вилучили 204 таблетки та 6600 гривень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сімейні лікарі, #таблетки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: