Тернопільський рибоохоронний патруль проводить рейдове патрулювання ринків

07.08.2017 10:13   Джерело: Держрибагенство України
Опубліковано : Новини Тернопілля

03 серпня 2017 року Тернопільський рибоохоронний патруль під час рейду на ринку м. Збараж виявив торгівлю, на тротуарі, знаряддями лову, які заборонені Законом України «Про тваринний світ» та Правилами любительського і спортивного рибальства.

В результаті, вилучено 44 одиниці сіткоснастевого  матеріалу, загальна довжина якого становить близько 3300 м.  Сума збитків завданих рибному господарству складає 13 000 грн.

Читайте також

Тернопільський рибоохоронний патруль знову викрив браконьєрів
Терористи глушать рибу з гранатомета, щоб мати прожиток

На порушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.85-1 КУпАП. Матеріали справи направлено до Збаразького районного суду для вирішення справи.

Рибоохоронними патрульними Тернопільщини було проведено масово-роз’яснювальну роботу серед населення, яка спрямована на запобігання порушень природоохоронного законодавства.

Тернопільський рибоохоронний патруль закликає рибалок бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства та збуту біоресурсів (риби). У випадку, якщо ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти на «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50, (0352) 27-70- 34.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Держрибагенство України  

Коментарі