У Тернопільській області виділили кошти на придбання нового рентген апарату для онкохворих

Тернопільському онкологічному диспансеру виділено кошти на придбання нового рентген апарату для онкохворих.

05.08.2017 17:13   Джерело: Ternopil Travel
Опубліковано : Зоряна Юзвін

У рамках реалізації медичної реформи Верховна Рада України спрямувала на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості 4 млрд грн. - пише Ternopil Travel

Читайте також

На черговій сесії міської ради прийняли програму розвитку пластового руху у Тернополі
На зарплату медикам та освітянам Тернопільщини не вистачає 300 мільйонів гривень
У Тернополі розпочато кримінальне провадження за фактом фінансування тероризму!

Під час п’ятого пленарного засідання Тернопільська обласна рада також приділила значну увагу медицині, спрямувавши понад 20 млн. гривень на закупівлю обладнання та ремонт приміщень закладів охорони здоров’я області. Відтак, на Тернопільський онкологічний диспансер було виділено 6 300 тис. гривень на придбання нового рентген апарату, адже попередньому приладу вже близько 35-ти років.

Відомо, що при найменшій підозрі на онкологічні захворювання необхідно зробити рентгенографію. Якість рентген-обстеження залежить від самого приладу, тож щоб зробити повну діагностику необхідно обладнанням високої якості.

Придбання рентген апарату відіграє важливу роль у медицині Тернопільщини. Такий високотехнологічний апарат дозволить лікарям онкодиспансеру негайно встановити максимально точний діагноз та виграти час, що може вберегти людські життя.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Ternopil Travel  

Коментарі