На Шумській автостанції вручали «квитки до успіху»

Опубліковано:
3 Серпня, 2017

У рамках реалізації соціального проекту «Квиток до успіху», який спрямований на працевлаштування безробітних та ознайомлення їх з актуальними вакансіями, фахівці Шумського райцентру зайнятості провели міні-ярмарок вакансій на території місцевої автобусної станції. 

Ті, хто перебував у той час на автобусній, отримали десять пропозицій роботи. Місцевим роботодавцям, зокрема, потрібні продавець продтоварів,  2 водії, оператор формувальної машини, фармацевт, пекар, кухар, 2 підсобні робітники, прибиральник виробничих приміщень.

Читайте також

На Тернопільщині до місцевих центрів зайнятості звернулися 332 переселенці
Служба зайнятості допомагає вимушеним переселенцям

Спеціалісти райцентру зайнятості ознайомили присутніх з умовами праці, розмірами заробітних плат та соціальними гарантіями працівників на тих підприємствах, які заявили про вакансії. Окрім того, громадян було проконсультовано про послуги служби зайнятості. Вони дізналися про можливості проходження безробітними професійного навчання за сприяння служби зайнятості, про умови отримання безкоштовного ваучера для підтримки своєї конкурентоспроможності шляхом перепідготовки, спеціалізації, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями для пріоритетних видів економічної діяльності для зайнятого населення.

За результатом заходу одну із шукачів роботи було працевлаштовано оператором формувальної машини на приватне підприємство «Шумськхліб». Інших шумчан, які зацікавилися роботою, скеровано безпосередньо до роботодавців для співбесіди та подальшого працевлаштування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автостанція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #центр зайнятості, #шумськ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: