Туалети, душі та фонтани на «Циганці» у жахливому стані

Туалети, душі та фонтани на «Циганці» доводиться ремонтувати чи не щодня.

02.08.2017 09:13   Джерело: 20 хвилин
Опубліковано : Зоряна Юзвін

Тернополяни скаржаться на те, що туалети та душі на «Циганці» поблизу Тернопільського ставу несправні. Працівники закладу SpeakEasy, який відповідальний за стан туалетів та душів на неофіційному пляжі, запевняють, що вже з'явилися нові несправності. - повідомляє 20 хвилин.

Читайте також

Тернополяни станцювали сальсу на набережній тернопільського ставу
У Тернополі планують встановлювати більше підвищених пішохідних переходів
У серпні тернополян чекає робоча субота і 10 вихідних

Після численних скарг мешканців міста про несправність душів та туалетів на «Циганці», 24 липня адміністратори відповідального закладу запевнили, що все відремонтують. 31 липня адміністратор закладу Ірина запевнила, що усі несправності вони зремонтували, проте через недбалість користувачів, з'явилися знову неполадки. 

Тернополяни засмагають на "Циганці" Фото: 20 хвилин 

"У душі ми замінили крани, але вода перекрита, оскільки туалет не працює, - каже адміністратор. - Ввечері має приїхати майстер і все відремонтувати. Якщо чесно, то якісь поломки є щодня. Можливо, під час будівництва щось не так встановили чи під'єднали. Люди можуть накидати серветок, чи щось поламати. Але ми постійно за цим слідкуємо і всі несправності ремонтуємо".
Варто зазначити, що за стан фонтанів адміністратори закладу SpeakEasy не відповідають, проте люди часто звертаються до них. Причиною несправності фонтанів полягає у надмірному їх засміченні, розповідають майстри, що їх ремонтують, до кінця 1 серпня усе повинно запрацювати. 

Ремонтують фонтани на "Циганці". Фото: 20 хвилин

Нагадаємо, що у Тернополі облаштовують спортивний та дитячий майданчик у Старому парку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 20 хвилин  

Коментарі