Комунальне підприємство Тернопільської обласної ради під слідством через бюджетні кошти

31.07.2017 09:43   Джерело: 7 Днів Україна
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Упродовж 2016-2017 років На Тернопільщині розслідували 13 кримінальних проваджень щодо порушень використання коштів Фонду регіонального розвитку в 2016 році, зокрема й три, що стосуються КП «Тернопількомунінвест».

Правоохоронними органами області відкрито кримінальні провадження щодо посадових осіб комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Тернопількомунінвест» як замовника робіт, а також окремих підрядних організацій, які виконували роботи за кошти фонду регіонального розвитку у 2016 році.

Таку інформацію надав начальник головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол під час чергового засідання сесії Тернопільської обласної ради.

Читайте також

Чому вбивство дівчинки з Тернопільщини перетворюють на розважальне шоу
Хто з тернополян змушений буде заплатити податок на житло?
Тернопільська прокуратура прозвітувала про свою роботу за півріччя

За його даними, слідчими підрозділами головного управління Національної поліції в Тернопільській області упродовж 2016-2017 років розслідувалось 13 кримінальних проваджень щодо порушень використання коштів Фонду регіонального розвитку в 2016 році.

По трьох об’єктах з чотирьох, у яких замовником робіт виступало комунальне підприємство Тернопільської обласної ради «Тернопількомунінвест», правоохоронці проводять досудове розслідування.

Зокрема, відкрито провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 191 КК України по факту привласнення бюджетних коштів у сумі понад 300 тис. грн, які виділені на реконструкцію будинку гімназії ім.Гнатюка в м. Бучачі.

Також триває досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 366 КК України по факту зловживання службовим становищем посадовими особами КП «Тернопількомунінвест» та ПП «Ренесансбудінвест» і можливого привласнення бюджетних коштів під час перекриття будівлі Чортківської ЦКРЛ.

Тривають слідчі дії в рамках кримінального провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.191 КК України по факту неправомірних дій посадових осіб КП ТОР «Тернопількомунінвест» при виконанні реконструкції будинку культури (ліквідація аварійної ситуації в глядацькій залі) в с. Улашківцях Чортківського району.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 7 Днів Україна  

Коментарі