Олег Вітвіцький: «Депутати від УГП звітують про роботу постійно» 

28.07.2017 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Депутати різних рівнів повинні звітувати перед виборцями: чинним законодавством передбачено обов’язок депутатів не рідше одного разу на рік звітувати про свою роботу. Втім, сама форма, в якій має відбуватись звіт, у законодавстві не прописана, чим користується багато політичних сил, подаючи звіти формально, або й не роблять цього взагалі. Депутати Української Галицької Партії — легких шляхів не шукають, тому вирішили звітувати перед громадою двічі на рік.

Керівник обласної організації Української Галицької Партії Олег Вітвіцький зазначає, що такий підхід дозволяє добре проаналізувати продуктивність депутатів та зробити певні висновки.

— Є депутати, які 100% відвідували й пленарні засідання, і засідання комісій. Зокрема, у Залізцях депутати дуже відповідальні: Ігор Василів, Мирослава Власенко, Марія Максимів взяли участь у всіх пленарних засіданнях та в роботі комісій. В Чортківській районній раді такий же результат у Антатолія Шумки, в Бережанській райраді в Андрія Кулика, в Бучацькій — дуже активний депутат Євген Рій. Трохи впливає на статистику Віталій Футорський, який є депутатом Козівської районної ради, він служить в ЗСУ, тому з поважної причини не бере участь у засіданнях, але коли має можливість, то працює на сесії, приїжджає зі служби і навіть таким чином знаходить можливість, ми вдячні йому за це, — зазначає Олег Вітвіцький.

Керівник обласної організації УГП додає, що результатами роботи за півроку колеги задоволені, наголошує, що щоразу планку для депутатів підніматимуть. Щодо реалізованих активістами ініціатив, то їх теж чимало. Скажімо, з ініціативи депутата Чортківської райради Любомира Хруставки прийняли звернення про заборону будівництва ГЕС на Дністрі. Важливим моментом було прийняття, з ініціативи активіста УГП Євгена Роя, рішення про звернення щодо створення в Бучачі госпітального округу. Інша ініціатива Євгена Роя, а також його підтримали депутати, це увіковічення пам’яті бійців АТО та Героїв «Небесної сотні», що відбудеться за підтримки УГП. Українська Галицька Партія не лише спонукає депутатів ініціювати рішення, але й несе відповідальність і супроводжує реалізацію ініціатив.

Зараз партійці продовжують роботу попри спеку та час відпусток, готуючись до виборів у територіальних громадах, тож до партії можуть вступати ініціативні та ідейні люди.

— В майбутньому ми будемо брати участь у всіх місцевих виборах. Тому ми запрошуємо тих, хто має ініціативи та хоче їх реалізувати з УГП, на партійний офіс, що розташованій у Тернополі на вулиці Медовій, 18. Телефон для довідок 068 962 38 82.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі