На Тернопільщині за програмою «Доступні ліки» виписали уже понад 188 тисяч рецептів

Опубліковано:
28 Липня, 2017

На Тернопільщині за програмою «Доступні ліки» виписали уже понад 188 тисяч рецептів на загальну суму 4,6 млн. грн. Ці показники наразі є одними із найкращих в Україні. Діє програма з 1 квітня і за цей час в області до неї долучилися 260 аптек. Загалом Постановою Кабінету Міністрів на «Доступні ліки» для  Тернопільської області виділили майже 14 млн. грн. Нагадаю, що скористатися безкоштовними медикаментами можуть хворі із серцево-судинними захворюваннями, діабетом ІІ типу та бронхіальною астмою.

Читайте також

У Тернополі майже 14 тисяч жителів скористалися програмою «Доступні ліки»

Якщо вам не вдається отримати необхідні медпрепарати та з інших питань, щодо реалізації цієї програми – звертайтеся на урядову гарячу лінію 15-45 або ж на гарячу лінію управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аптека, #доступні, #ліки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма, #тернопіль, #тернопільські новини, #уряд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: