Агрохолдинг «МРІЯ» оприлюднив суму сплачених податкових та соціальних зобов’язань за І півріччя 2017

Опубліковано:
28 Липня, 2017

До бюджетів усіх рівнів за І півріччя 2017 «МРІЯ» перерахувала 106,9 млн грн. податкових відрахувань, а сума, спрямована Агрохолдингом на соціальну підтримку громад у шести областях своєї присутності в Західній Україні (Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська) склала 8,85 млн грн.

Читайте також

На крохмальному заводі агрохолдингу «Мрія» переробили 95 тисяч тонн картоплі (Фото)

Генеральний директор «МРІЯ Агрохолдинг» Саймон Чернявський наголосив, що високий рівень корпоративної відповідальності Компанії – це незмінний фактор роботи Агрохолдингу. «Ми прагнемо бути ефективним лідером українського агробізнесу, надійним партнером і відповідальним роботодавцем. Цього ми можемо досягнути тільки завдяки цінностям, якими керуємось: відкритість, відповідальність, турбота і результативність. Саме тому «МРІЯ» сплачує усі належні податки та піклується про своїх пайовиків, надаючи їм фінансову підтримку вже третій рік поспіль. Цього курсу ми будемо притримуватись і надалі».

Генеральний директор «Мрія Агрохолдинг» Саймон Чернявський. Фото з мережі Інтернет

Традиційно Компанія надає благодійну фінансову допомогу на різні соціальні потреби: розвиток інфраструктури, медицини, освіти, на духовність, благоустрій, культуру та спорт, підтримку бійців АТО, забезпечення адміністративних потреб громад, адресну допомогу населенню.

Найбільш вагомими соціальними проектами, реалізованими завдяки «МРІЇ» у І півріччі 2017 року, стали, зокрема: відновлення водогону у с. Чорна на Хмельниччині (163,3 тис. грн.); придбання щебню для ремонту дороги м. Хоростків – с. Карашинці, Тернопільська обл. (138,3 тис. грн.); проведення вуличного освітлення у с. Лукавці, що на Буковині (73,4 тис. грн.); покриття транспортних витрат та розмитнення медичного обладнання з Європи для лікарні м. Галич, Івано-Франківська обл. (100 тис. грн.); ремонт Синівської ЗОШ на Рівненщині (62 тис. грн.).

null

 

null

Окрім того, за вказаний період «МРІЯ Агрохолдинг» надала 851,3 тис. грн. на підтримку АТО і понад 1 млн грн. – на духовні потреби місцевих громад. Також у 2017 році почали роботу два нових кооператива – «Добре молоко» та «Старий млин» (с. Конюхи та с. Ценів Козівського р-ну, Тернопільська обл.), кошти на запуск яких «МРІЯ» спрямувала ще наприкінці минулого року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Mriya Agro Holding, #мрія, #Мрія Агрохолдинг, #новини Мрія Агрохолдинг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #соціальні проекти, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: