Корисно для здоров’я: у хатинці з божими комахами

Опубліковано:
25 Липня, 2017

Про вплив на людину мікровібрації, які створюють бджоли і біополя бджолиної сімї написано багато. До того ж повітря насичується мікрочастинками меду, прополісу, нектару,воску Через це все пасічники частіше будують на вуликах лікувальні будиночки,  вони можуть бути і в перевізних вагонах. Ряд таких закладів здоров’я довелося бачити на  господарських та особистих пасіках ентузіастів божих комах Тернопілля.

Читайте також

Скільки разів на місяць чоловікам потрібно займатися сексом задля профілактики раку?
95% українців страждають на дефіцит вітаміну D. Які хвороби це може викликати

Зокрема в скоморохівський агрофірмі «Медобори» будиночок, який змайстрували місцеві столяри вже діє протягом чотирьох років. Головний пасічник Ігор Олійник, що доглядає тут  до сотні  бджолосімей , каже що  охочих вистачає побути годину – дві  оздоровитись. Стабілізувати артеріальний тиск, міцний сон, послугами божих комах в основному користають люди старшого віку ті,хто працював у нашій агрофірмі «Медобори».

Ініціатива його спорудження належала директору, заслуженому працівнику сільського господарства, депутату Тернопільської районної ради Володимиру Крупніцькому.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: