Чи варто тернополянам остерігатися працівників водоканалу?

Аферист видурив гроші, представившись працівником водоканалу

18.07.2017 01:28   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

У Тернополі до пенсіонерки у двері постукав невідомий. Чоловік представився працівником електромереж і повідомив, що прийшов, щоб попередити про заміну лічильника. Однак зазначив, що це вартуватиме чималих грошей.

Читайте також

Шахрай забрав у тернополянки останніх 900 гривень і телефон
Шахраї масово обдурюють краян

Жінка такої суми не мала, але в цей час до неї зайшла 67-річна сусідка. Вон погодилась допомогти пенсіонерці. Тож зловмисник пішов разом з жінкою. Коли пенсіонерка взяла конверт з грошима, аферист почав всіляко відволікати її різними питаннями та вимагати надати документи на лічильник. А тоді, скориставшись тим, що тернополянка залишила конверт на видному місці, поцупив його. Після цього попросив жінку винести всі документи йому на вулицю. Та погодилась, проте біля під’їзду нікого не було. А повернувшись до помешкання, cтаренька виявила відсутність конверта з грошима. За допомогою звернулась до поліції. Зловмисника розшукують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі