Схуднути до літа – найрозповсюдженіше прохання українців до своїх тренерів. Долучитися до здорового способу життя намагалася нещодавно й команда творця гумористичного шоу “Вар’яти” Сергія Притули. Проте, заняття спортом перетворилося на комедію, як це зазвичай буває у колі його колег.

На своїй сторінці у Facebook телеведучий розповів, як не зовсім вдало намагався “наставити на путь істинний” свого товариша по сцені. Жогло, як улюбленець публіки, завжди сам кепкував над своєю зайвою вагою, тому на тренування все-таки прийшов.

Коли Притула звернув увагу, що його друг просто сидить і нічого не робить, вирішив поцікавитися, чому. І відповідь насмішила всіх:

“Ми домовлялись про те, що я йду з вами в спортзал. Про те, щоб займатись мова не йшла!”, – випалив Жогло.

Тепер у новому сезоні на зйомках у “Вар’ятах” залишиться все майже без змін – найкумедніший із них і далі жартуватиме про свою зовнішність, адже худнути заради любові глядачів йому не потрібно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: