Нещодавно Тернопіль відвідав глава держави Петро Порошенко. У четвер 20 липня на Тернопільщині очікують зустрічі з Прем’єр-міністром, – пише Доба.

20 липня 2017 року на Тернопільщині пройде масштабний Форум «Децентралізація — основа формування нової системи управління та місцевого розвитку» за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Захід відбудеться в навчально-оздоровчому комплексі “Червона калина” у селищі Дружба Теребовлянського району, повідомляє офіційний український державний сайт «Децентралізація влади».

Читайте також

У Тернополі готуються до візиту Президента
Про політичних мисливців за сміттям

До участі у форумі запрошені представники центральних органів виконавчої влади, заступники голів обласних державних адміністрацій, відповідальних за реформу децентралізації, голови об’єднаних територіальних громад, експерти, представники проектів міжнародної технічної допомоги у сфері реформи.

В ході Форуму до обговорення заплановано питання нової системи управління та місцевого розвитку, нагляду за рішеннями органів місцевого самоврядування, відповідний міжнародний досвід, а також питання секторальних реформ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: