Тарас Демкура розвиває меценатські традиції України

13.07.2017 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Віце-президент з регіонального розвитку Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура продовжує у своїй діяльності славні традиції українського меценатства. Він підтримує різні цікаві проекти, які дотичні до нашої культурної спадщини, а також полюбляє підтримувати цікавих і креативних митців, одним з яких є Олег Пінчук. Роботи останнього відомі далеко за межами України і знаходяться в багатьох відомих приватних галереях. З останніх цікавих фактів - нещодавно роботи Олега Пінчука були використані для дизайну годинників відомої швейцарської компанії «BOVET».

null
Фото автора.

Наприкінці червня в музеї Митрополита Шептицького Тарас Демкура разом з Олегом Пінчуком відкрив виставку робіт митця, де в експозиції були представлені картини відомого художника Анатолія Галицького. Шедеври двох талановитих чоловіків створили цілісну і гармонійну атмосферу.

null
Фото автора.

 

null
Фото автора.

Про велику зацікавленість свідчили переповнені зали пошановувачів творчості майстра. Серед відомих гостей був Президент Американської торгової палати Андрю Гундер, член Ради директорів Британської торгової палати Наталія Добровольска, менеджер-директор UBS groupe Fabio Bruno Negri, відомий бізнесмен та колекціонер Зенко Автаназів, відомий галерист та мистецтвознавець Наталія Шпитковська, мисткиня зі Львова Роксоляна Шимчук, голова Спілки ветеранів-інвалідів Микола Подрезан інші.

null
Фото автора.

Окрім того, Тарас Демкура передав заступнику генерального директора з науки Оксані Білі в дарунок для музею Митрополита Андрея Шептицького дві роботи Олега Пінчука – «Амстердам 1» та «Амстердам 2». Ці творіння гідно доповнили колекцію відомого музею.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі