Відомий тернопільський гурт записав нетривіальний альбом цієї весни

Опубліковано:
19 Червня, 2017

Тернопільський гурт «Ті, що падають вгору» записав нетривіальний альбом цієї весни – «Десь там, в небесах». 

Оригінальний альбом у виданні «L.B.» відзначив музичний оглядач Артем Рисухин у статті «6 нетривіальних альбомів травня».

«Тернопільська група «Ті, що падають вгору» була в андеграунді з самого свого народження в 90-их. Не дивлячись на непоганий дебютний альбом 2002 року «Та, що танцює з вітром», музична зірка групи так і не засвітилась достатньо яскраво і в напівсутінках, змінюючи склад, колектив залишався на задньому фоні. Так було до 201 року, коли вийшов другий альбом «Дивина», що об’єднав матеріали останніх 7 років. Неоднорідний, сплетений із різних періодів та впливів. Але це було важливе повернення. Тому, що через 2 роки, вийшла нова платівка «Десь там в небесах». І на сьогодні – це головна, найбільш повноцінна робота гурту «Ті, що падають вгору». Перше, що відразу відчувається під час прослуховування – наскільки в цьому канонічному інді-фольку відмінно прописані всі звуки. Кожен інструмент аранжування лягає у вуха максимально природньо, сам по собі проникливий голос Ольги Чиркової звучить ще більш яскраво ніж раніше. І в цьому величезна заслуга тернопільського музиканта і звукорежисера Лесика Драчука…», – зазначає Артем Рисухін.

Також до «6 нетривіальних альбомів травня» увійшли:

Альбом Chris Stapleton – «From A Room vol.1»:

Альбом Pumarosa – «The Witch»:

Альбом The Afghan Whigs – «In Spades»:

Альбом Zola Blood – «Infinite Games»:

Альбом Sasha Boole «Golden Tooth»:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: