Серед юних знавців Біблії – дошкільнята з Вишнівця

Опубліковано:
13 Червня, 2017

Переможцями Х Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії-2017», яка нещодавно відбулася в Національному університеті «Острозька академія», стали наймолодші чотирирічні конкурсантки Злата Дідик та Анастасія Муравська. Дівчатка навчаються у недільній школі храму Вознесіння Господнього у Вишнівці.

Як розповів настоятель храму о. Василь Дідик, олімпіада відбувається в кілька етапів. Спочатку вона проводиться в школі, далі — в районі, області, а для переможців обласного рівня місцем проведення фінального етапу змагання традиційно стає Національний університет «Острозька академія», правонаступник славнозвісної Острозької академії.

Читайте також

Унікальне відео Вишнівецького палацу з висоти пташиного польоту

Цьогоріч у всеукраїнській олімпіаді юних знавців Біблії взяли участь дванадцять вихованців недільної школи храму Вознесіння Господнього: учні 7—11 класів Богдана Дідик, Вікторія Процько, Людмила Трачук, Євген Якубовський; учні 1—4 класів — Маргарита Кіщенко, Єлизавета Свирид, Єлизавета Романовська, Доменіка Шушкевич, Софія Собко, Аліна Турчиняк, а також дошкільнята — Злата Дідик та Анастасія Муравська. Саме вони отримали найвищі нагороди — дипломи за друге й третє місця відповідно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: