Малі міста не заражені лихоманкою заробити якнайбільше.

Найнижчі зарплати Тернополя демотивують людей вкладатись у роботу часовими та іншими ресурсами і мимоволі заставляють жити. А відсутність туристичної та бізнес-інфраструктури роблять це життя безсоромно недорогим і приємним.

У Тернополі практично нема кар’єристів, а ті шо є – сезонні, як порізані на колінах джинси. Цього року модні, наступного вже ні. Час тут пливе за своїми законами і тайм-менеджмент тут не прижився. Ділові щоденники та пленери, щедро роздаровані під новий рік партнерам і менеджерам, залишаються порожніми і викидаються наступного року під час розгрібання макулатури в найглибших закутках офісних шаф. Ділові наради проводяться тихенько і при зашторених вікнах, а на нечасті тімбілдінги компанії виїжджають аж в Карпати, подалі від людських очей. Останнім часом, правда, в місті завелась зараза айтішників, які заробляють у валюті і люблять роботу, але вони як вампіри практично не виходять на вулиці вдень і з нормальними людьми не перетинаються.

У Тернополі нікого не гребе яка зараз година у Нью-Йорку чи Токіо, який курс котирування акцій та інша ділова інформація. Максимум – це курс євро і рідше фунтів. Доларів у Тернополі нема, бо українці з доларами самі розгрібають свої іпотеки по Америках.

Це місто давно перейшло на 4,5 денний робочий тиждень, бо в п’ятницю пообіді на роботі сидять тільки сторожі і коханці. І ті, і ті мусять.

Це місто – як кіношний павільйон Голівуду, на кожній вулиці якого знімають інше кіно. Легке відчуття нереальності і здається, що хтось крикне “Стоп! Знято!” і люди на вулицях зупинять свою гру, розійдуться на перекур, хтось зітре піт і поправить грим.

Тернопіль – це така невеличка трагікомедія на дві дії, з шикарними акторами і бідними декораціями, з наполовину породнім залом, але дуже затишна і пробирає аж до хребта.

Малі міста – велика сила.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: