Переможцем музичного конкурсу «Koza Music Battle» став гурт «БРУДНІ» (Відео)

Опубліковано:
9 Червня, 2017

На початку червня у Тернополі відбулася довгоочікувана подія для багатьох поціновувачів нової української музики – фінал найбільшого у Західній Україні музичного конкурсу «Koza Music Battle».

«Koza Music Battle» – це традиційний музичний конкурс, який проводиться п’ятий рік поспіль у Тернополі та триває декілька місяців. Спочатку організатори проводять прийом заявок, яку може надіслати будь-який гурт, що грає не більше трьох років та має власний матеріал. Після жеребкування відбуваються чвертьфінали, півфінали та фінал, на якому й визначається довгоочікуваний переможець, що отримає головні призи: виступ на Faine Misto festival, 5000 гривень та запис трьох пісень на студії Шпиталь Рекордс.

Цього року у конкурсі «Koza Music Battle» переконливу перемогу здобув київський гурт БРУДНІ, який грає у стилі блюз рок. Самі музиканти кажуть, що вони продукують нове дихання української альтернативної музики.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: