Сьогодні фінал музичного конкурсу «Koza music battle»

Опубліковано:
1 Червня, 2017

Фінал найбільшого на Західній Україні музичного конкурсу серед молодих гуртів «Koza Musіc Battle» відбудеться 1 червня о 20.00 год. у арт-барі «Коза». Місце у фіналі вибороли три гурти з Києва та один з Чернігова, проте, хто ж стане переможцем і здобуде усі трофеї, наразі залишається чи не найбільшою інтригою. Адже серед призів – виступ на музичному фестивалі «Файне місто».

«Заявки на «Koza Musіc Battle» цього року надсилали більше сотню гуртів, серед яких лише четверо кращих, пройшовши усі етапи конкурсу, будуть змагатися за перемогу. Згідно з регламентом, 1 червня фіналісти відіграють власну програму (від 20 до 40 хвилин), їх оцінить авторитетне журі, яке, й, власне, визначить переможця, – розповідає організатор конкурсу Ярослав Качмарський. – Запрошуємо усіх на фінал конкурсу, адже музична програма буде дуже сильна».

Цікаво, що у фіналі немає жодного гурту з Західної України.

Довідка.

MASHLAW, Київ (необароко). Гурт, який прагне гармонійно поєднати ідеї справедливості, антинасильства, добра та миру з якісною, драйвовою музикою.

The Tea Ship, Чернігів (garage rock, indie rock, surf). Чернігівський гурт, що подорожує в межах космічного океану на хвилях garage, indie rock музики. За цей час під впливом метафізики, сюрреалізму і реалій буденного життя було створено дуже багато музики.

Edwin Hubble, Київ (пост-рок). Гурт було створено на основі попереднього інді-проекту. Шукаючи нові способи існування учасники зрозуміли,  що сама  музика вже є достатнім методом виразності, який не потребує мовного підкріплення. Наразі їх треки – це інструментальні композиції з яскравим концептуальним наповненням на гострі соціальні та філософські теми. 

Брудні, Київ  (Блюз рок). Брудні –  це нове дихання української альтернативної музики. 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: