Тернопільські студенти змагаються у конкурсі за гроші

Опубліковано:
23 Травня, 2017

Студенти Тернопільськогонаціонального економічного університету беруть участь у всеукраїнському конкурсі відео-робіт “Фінансова грамотність”.  Охочі можуть підтримати і проголосувати за них на сайті. Голосування триватиме до 28 травня.

Нагадаємо національний конкурс відео-робіт «Фінансова грамотність» проводится серед студентів українських ВНЗ Центром «Розвиток КСВ» за підтримки компанії Visa.

Читайте також

Тернопільська школярка Катерина Костишин переможиця Всеукраїнського творчого конкурсу

Мета Конкурсу – підвищити інтерес молоді до фінансової грамотності та покращити їх фінансові знання. Шляхом створення відео студенти допоможуть одноліткам засвоїти важливі теми фінансової грамотності. Кращі роботи будуть використовуватись під час занять в школах та університетах. 

За результатами голосування онлайн кращі команди буде запрошено до Києва на фінальний етап конкурсу. В рамках фіналу учасники представлять свої відео-роботи та інвестиційні проекти перед журі. Переможці отримають грошові призи від Visa.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: