Місця найбільшої концентрації ДТП в області – це автодорога Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, зокрема перехрестя Чистилів-Біла, перехрестя та виїзд з Великої Березовиці; дорога в Озерній на трасі Тельнопіль-Львів, траса Броди-Тернопіль, яка проходить через центр села Біла, дорога у Нових Луб’янках Збаразького району, а також автошлях у центрі Почаєва. 

У Тернополі найчастіше аварії трапляються на так званій Дамбі через Тернопільський став, на перехресті вулиць Протасевича-Гайова, Руська-Замкова, Руська-Гоголя-Бандери-Хмельницького, проспекті Степана Бандери поблизу бульвару Данила Галицького. Аварійно небезпечною є вулиця Тарнавського в районі Технічного коледжу, а також перехрестя вулиць Степана Будного – Лучаківського.

Читайте також

У Тернополі мотоцикл не розминувся з елітною автівкою. Є потерпілі
У Тернополі п’яний мотоцикліст врізався в бордюр

До слова, від початку року на дорогах краю трапилось 626 дорожньо-транспортних пригод. 219 людей отримали травми, 12 загинуло. У Тернополі зареєстрували 336 автопригод, в яких 1 людина загинула, 72 звернулися за медичною допомогою. Головні причини аварій на дорогах – виїзд на смугу зустрічного руху, перевищення швидкості та керування в нетверезому стані. Нерідко в дорожньо-транспортних пригодах винні не лише водії, але й самі пішоходи, – зазначають у поліції.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: