Відомі тернополяни відверто розповіли про «Євробачення»

Опубліковано:
19 Травня, 2017

Хтось вірив у перемогу Португалії, хтось вболівав за Україну, а хтось після виходу на сцену Седюка, шоу не дивився. Знані тернополяни поділилися враженнями від Євробачення-2017 з кореспондентами «Доби».

Учасник тернопільського гурту «Тріода» Андрій Гамбаль

Справді, переможець цьогорічного Євробачення гідний, тут красиве душевне виконання та музика. Звичайно, ми вболівали за українську музику, хоча розуміли, в якій ми ситуації. Євробачення – це шоу яскравих голосів з гарною музикою та крутими постановками. Європа диктує свої правила і дала нам знати, що професіоналізм та щирість ціниться в світі. Цьому доказ Джамала. Загалом на Євробаченні Україна показала себе як хороша привітна країна, яка може і буде на хорошому рівні. У нас чудовий фольклор, молоді виконавці, які можуть робити якісну та стильну музику.

Народний артист України Віктор Павлік

Однозначно, одразу віддав перевагу і перемогу португальцю. За наших вболівав, бо поважаю. Люблю групу O.Torvald, знаю особисто Женю. Вони молодці. Португалець – неординарний, самобутній зі своїм тембром голосу. Одним словом – переможець.

Тернопільський гуморист, Володька з «VIP-Тернопіль» – Тарас Стадницький

Увімкнув фактично на виступі Джамали, побачив голу дупу, зрозумів, шо ліпшіше шоу навряд чи вже вийде. Завтрашні новини в Росії: «Скандал на Евровидении в ЕВРОПЕЙСКОЙ Украине!!! не успел гражданин Австралии выпрыгнуть на сцену и показать свою ясную и упругую … в смысле четкую позицию, как на сцену вырвались несколько геев и увели его в неизвестном направлении».

Тернопільська співачка Мар’яна Нестайко

Організація Євробачення, на мій погляд, хороша, все провели на високому рівні. Вболівала за білорусів, у них цікава і неординарна пісня, мелодія, яка легко запам’ятовується. Також сподобалась Франція. Щоб сказати, що я у захваті від того, що перемогла Португалія, то ні. Гарна лірична пісня, чисто заспівано, але для мене це все. Україна виступила непогано, але пісня була слабкою, вона загубилася серед інших. Шкода, що Україна не ввійшла в п’ятірку кращих.

Наталя Колодій

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: