Інвестиційний форум «Тернопільщина Invest – 2017» відкриває нові горизонти для бізнесу

19.05.2017 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

За декілька днів у Тернополі вкотре відбудеться Міжнародний інвестиційний форум «Тернопільщина Invest – 2017», який стартує 24 травня і завершиться 26 травня. Організатори заходу - Тернопільська ОДА, міська рада і регіональне представництво Міжнародної торгової палати ICC Ukraine.

У рамках програми заходу 25 травня 2017 року під час урочистого відкриття форуму буде представлено потенціал Тернопільської області.

Форум відбуватиметься за участю керівництва держави, керівництва уряду та центральних органів виконавчої влади України, обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування України, міжнародних організацій, акредитованих в Україні, регіонів країн-партнерів і потенційних партнерів міжрегіонального співробітництва області та представників бізнесу. Уже відомо, що у ці дні до Тернополя приїде понад 10 послів і консулів дипломатичних установ, які діють в нашій країні.

Основною складовою «Тернопільщина Invest – 2017» будуть панельні дискусії, серед яких теми: розвиток туризму, можливості агропромислового комплексу, успіхи об’єднаних територіальних громад тощо. Базові міста проведення цьогорічного форуму — Тернопіль та Кременець.

null
 Фото автора.

Віце-президент з регіонального Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура під час форуму презентуватиме центр кластерного типу транскордонної співпраці «Трансімперія». Нагадаємо, що останній розташований у Тернополі на вул. Текстильна, 28 (навпроти ТРЦ «Подоляни»). Його площа становить понад 14000 квадратних метрів. Потрібно зазначити, що під час представлення цього проекту у Польщі минулого року був неабиякий інтерес як з боку польських колег, так і українських. Партнером проекту вже стала Асоціація стратегічного розвитку міста Жешув.

null
 Фото автора.

«У такий нелегкий для нашої економіки час ми позиціонуємо проект, як центр транскордонної співпраці з вигідним територіальним розташуванням, який допоможе в налагодженні тісніших дружних та ділових стосунків між підприємцями України та Європи. Тут, окрім торгових та офісних приміщень, будуть конференц-зали, шоу-руми, виставкові зали для представлення продукції зі всіх регіонів України та прикордонних країн, коворкінг-центр та ІТ-кластер, а також ресторани, кафе тощо», - розповів Тарас Демкура.

За його словами, це буде історико-культурний та діловий центр для бізнесменів і громадськості. Фактично це буде центр нового типу, в якому створять всі умови для комфортної співпраці, нетворкінгу, оволодіння новими професіями та навичками в бізнесі. Водночас тут можна буде провести цікаво і змістовно час у колі друзів та ділових партнерів.

null
 Фото автора.

У частині приміщень будуть музей ретро-автомобілів, музей Першої світової війни, музей української культурної спадщини та етнографії, площадки для молодих художників та скульпторів, центр вивчення культур, кухні народів, які проживали на території Галичини. Тут відбуватимуться концерти, фестивалі, форуми краси та стилю, молодіжні вечірки тощо... Сьогодні там вже діє музей ексклюзивних старожитніх автомобілів «Ретрокортеж» та центр національно-патріотичного виховання «Підкова».

 

Програма інвестиційного форуму «Тернопільщина Invest – 2017»

24 ТРАВНЯ, СЕРЕДА

09:30-10:00 - Зустріч представників дипломатичних установ, МЗС України.

11:00-13:00 - Офіційна зустріч керівництва області з представниками дипломатичних установ.

14:30-15:30 - Переїзд до м. Почаїв.

15:30-17:30 - Екскурсія Свято-Успенською Почаївською Лаврою.

17:30-19:00 - Переїзд до м. Тернополя.

 

25 ТРАВНЯ, ЧЕТВЕР

11:00-11:40 - Відкриття Міжнародного інвестиційного форуму та підписання угод про міжрегіональне співробітництво.

11:40-12:20 - СПЕЦІАЛІЗОВАНА СЕКЦІЯ: „Реалізація інвестиційного та експортного потенціалів: можливості для регіонів та іноземних партнерів”.

12:20-13:00 - СПЕЦІАЛІЗОВАНА СЕКЦІЯ: „Нова транзитна стратегія: перспективи розвитку Тернопільського летовища”.

14:00-14:40 - СПЕЦІАЛІЗОВАНА СЕКЦІЯ: (Тернопільська міська рада)

14:40-15:20 - СПЕЦІАЛІЗОВАНА СЕКЦІЯ: „Експортний потенціал агропромислового комплексу області”.

 15:20-16:00 - Презентація семи туристичних чудес Тернопілля.

16:00-16:30 - Підведення підсумків Міжнародного інвестиційного форуму.

19:00 - Офіційний прийом від організаторів Форуму.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі