Роман Зіненко, який пройшов «Ілловайський котел», зі своєю книгою «Щоденник Ілловайська» завітав до Тернополя на вечір пам’яті…

18.05.2017 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Тернополі в Українському домі «Перемога» пройшов вечір пам'яті подій АТО автора книги «Щоденник Іловайська» Романа Зіненка - добровольця, бійця батальйону Дніпро-1. Автор представив публіці свою роботу і присвятив цю зустріч боротьбі та перемозі  сучасних воїнів на горі «Карачун», що поблизу Слов’янська Донецької області, яка описана в одному з розділів книжки. На вечір пам’яті прийшли добровольці та ветерани АТО, волонтери, представники влади, капелани, військовослужбовці ЗСУ та Національної гвардії України, а також  приїхали військові та волонтери зі Львова, Маріуполя та Дніпра.

У книзі «Щоденник Ілловайська» Роман Зіненко, який пройшов «Ілловайський котел», описав військові події, які тоді пережив і приділив особливу увагу приділив своєму побратиму – командиру, який загинув в Ілловайську.  

Вечір п’амяті присвятили окремому розділу книжки - перемозі сучасних воїнів на горі «Карачун», оскільки 9 травня минула третя річниця, як на цій горі українські військові мужньо відбили атаку окупанта.

Окремих військових відзначили нагородами.

null
 Фото з мережі Інтернет

 

null
 Фото з мережі Інтернет

 

null
 Фото з мережі Інтернет

 

null
 Фото з мережі Інтернет

 

null
 Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі