Усе, що необхідно знати тернопільським випускникам про ЗНО

Опубліковано:
18 Травня, 2017

Уже менше як за тиждень, а саме 23 травня, стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. На Тернопільщині планують облаштувати 28 пунктів тестування і залучити до цього процесу майже 2 тисячі педагогічних працівників. Нагадаємо, розпочнеться ЗНО тестуванням випускників з української мови та літератури. Тест зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури складається із завдань трьох форм. Загальна кількість завдань тесту – 58, на їх виконання учасникам буде відведено 180 хвилин.

Результат виконання завдань №1-33 частини «Українська мова» та №58 частини «Власне висловлення» буде зараховуватись як державна підсумкова атестація з української мови.

Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися абітурієнтами під час вступу до вишів.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з української мови і літератури дорівнює 104 балам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: