«Ми ніколи не стоїмо на місці, а завжди рухаємось вперед», – Михайло Тимошик

Опубліковано:
12 Травня, 2017

Здавалось би, все правильно: ви створили компанію, зібрали колектив із кваліфікованих фахівців, організували помпезне відкриття, замовили шикарну вивіску, провели рекламну кампанія — а клієнт не йде… У чому причина?

Невже промахнулись у виборі напрямку й плакали фінанси? Починаєте з’ясовувати і розумієте — відповідь дуже проста: вас не знають, не вирізняють, не впізнають… Адже мало кілька разів сказати про себе, необхідно чітко позиціонуватись на ринку, створити власне обличчя, привабити свого потенційного споживача, заінтригувати та розставити всі крапки над “і”. А зробити це під силу тільки справжнім зубрам рекламного бізнесу. До таких власне й належить команда рекламної агенції “Маркетингові технології ПБС (м. Тернопіль, вул. Дружби, 3/68). На ринку рекламних послуг Тернополя вона із 2003 року. Досвід, відмінна репутація, майстерність, креативність, здатність прораховувати кроки ваших конкурентів і дивитись на кілька років уперед – вивели їх у лідери в галузі реклами.

“Наша задача — зробити все для того, щоб про компанію клієнта люди чули, знали, вирізняли її серед інших, говорили про неї , а головне — довіряли її”, – зазначає директор агенції “Маркетингові технології ПБС” Михайло Тимошик. За його плечима понад 17 років досвіду. Починав зі звичайного рекламного агента, працював тривалий час маркетологом, тож знає всі боки та нюанси “рекламної кухні”, добре вивчив психологію споживачів і вміє стукати так, щоб обов’язково відкрили. Переконаний: “Реклама — інструмент для розвитку вашої компанії. Тому ваш успіх залежить від того, у чиїх руках опиниться цей інструмент”. Якщо агенції “Маркетингові технології ПБС” – будьте спокійними: ваш бізнес запрацює і процвітатиме.

Найперше — у вас з’явиться власне обличчя. Одним із основних напрямків роботи агенції є розробка корпоративного стилю, брендбуків, розробка і друк візитівок, флаєрів, календарів, буклетів, різноманітної сувенірної продукції і, звісно ж, виготовлення реклами: вивіски, щитів, лайтбоксів, табличок, штендерів.

По-друге: про вас заговорять, адже ваша зовнішня реклама заполонить місто. “Маркетингові технології ПБС” нині є власниками найбільшої кількості рекламних конструкцій у Тернополі. У залежності від психологічного портрету вашого потенційного споживача зовнішня реклама з’явиться там, де найкраще потраплятиме йому на очі та підсвідомо впливатиме на його вибір: на білбордах, сітілайтах, у транспорті чи на перетяжках над дорогою, дахах.

По-третє: про вас почнуть писати мас-медіа, підігріваючи інтерес людей до вашої компанії. Фахівці “Маркетингових технологій ПБС” крупинка за крупинкою сформують вашій компанії імідж, який працюватиме на неї, створюючи бездоганну репутацію. І навіть більше — агенція постійно буде поруч, готова прийти на допомогу в будь-який момент. Адже чимало компаній з часом забувають просту істину: вогонь горить доти, доки в нього підкидаєш хмиз. Можна робити дуже багато, але якщо не говорити про це, не нагадувати про себе, не виказувати ознак життя у своїй галузі — то можна просто зникнути в океані конкуренції.

“Ми ніколи не стоїмо на місці, а завжди рухаємось вперед, – констатує Михайло Тимошик. – Вивчаємо сучасні європейські технології, освоюємо нові методи рекламування, розширюємо спектр рекламних послуг і налагоджуємо співпрацю з рекламними агенціями по всій Україні. З кожним роком ми все більше вдосконалюємось, аби надавати ще якісніші послуги нашим клієнтам та залишатись агенцією №1 на ринку рекламних послуг Тернополя й краю”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: