Тернопільський священик покоментував рішення синоду щодо отця Григорія Планчака

06.05.2017 15:14   Джерело: Реально
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернопільський священник отець Юстиніан Городечний прокоментував рішення синоду УГКЦ стосовно відлучення с. Марії Баран та о. Антоній Григорій Планчак, - пише Реально.

“Рішення Синоду стосовно до вищезгаданих осіб і їхньої діяльності не було спонтанним, суб’єктивним, а тим паче недослідженим. Напротязі понад 10 років проводились візитації (одну із них довелося очолювати і мені), розмови і терпеливе споглядання на плоди чернечого життя Колодіївської та Великобірківської спільнот.

На початку функціонування монастирів були добрі плоди та згодом на жаль почали зауважуватись і помилки, явно виражені в стилі життя спільнот, про котрі завджи велась мова і до виправлення яких від самого початку закликали церковні єрархи.
Більше того в доктринальній площині зауважено єресі у т.зв. об’явленнях с. Марії Баран.

Якщо хтось з вірних УГКЦ має сумніви то в управлінні Тернопільсько-Зборівської архиєпархії є занотовані докази явних богословських помилок із сказаного с. Марією Б.

У зв’язку з вищенаписаним, якщо хтось наважується чинити закиди проти синодальних заяв єпископату УГКЦ то хай знає, що робить це безпідставно і упереджено.

Заява синоду УГКЦ має на меті оздоровлення чернечих спільнот і їхню добру, в очах Божих, кондицію”- пише отець Юстиніан.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Реально  

Коментарі