Уперше за 40 років перекрили дах та подбали про енергозбереження Ковалівської школи (Фото)

05.05.2017 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля
Більше 700 тисяч гривень з державного бюджету було виділено на ремонтні роботи у Ковалівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Кошти вдалося виділити за сприяння народного депутат з цього округу Миколи Люшняка, а співпраця райдержадміністрації та дирекції закладу, дозволила їх продуктивно реалізувати.

- Відколи на посаду голови РДА прийшов Степан Бойко, ми відчули значне покращення у відношенні до освіти, до якості знань, до зміцнення матеріально-технічної бази. Це для нас дуже важливо. Серед найбільш болючих було питання покрівлі школи і в особистій розмові на святі Останнього дзвоника Степан Іванович запевнив, що з дахом питання буде вирішено. Він своє слово дотримав, - говорить директор школи Слюсарчин Марія Іллівна.

Читайте також

У будинку культури Великого Говилова встановили енергозберігаючі вікна з допомогою Миколи Люшняка
У Гусятині замінили покрівлю школи за сприяння Миколи Люшняка

Ковалівська школа була відкрила у 1976 році, звели будівлю всього за 8 місяців. З того часу капітальних ремонтів не проводилося, відповідно, була потреба у заміні покрівлі. В кінці вересня минулого року приступили до заміни покрівлі, усього відремонтовано близько 1300 кв.м. В ході робіт з’ясувалося, що значна частина опорних конструкцій зігнила, тому і їх замінювали, аби нова покрівля прослужила довше. У міру надходження коштів здійснювалися роботи та було закуплено і встановлено троє вхідних дверей та 42 металопластикових вікна. Відтак, у Ковалівській школі, де сьогодні навчається 145 дітей, енергозберігаючі вікна встановлені у всіх приміщеннях, де постійно перебувають діти.

- Попередня влада нам постійно обіцяла багато, спільно з батьками ми ходили, збирали підписи, про те що нам потрібні кошти, давали пропозиції, але все залишилося тільки на папері. А на даний момент ми дуже задоволені тим, що зроблено у школі, - зазначає директор.

- Ця школа дійсно заслуговувала на ремонт і виділення коштів, її відвідують і діти з сусідніх сіл, вона має потенціал, аби приймати більшу кількість школярів. Звісно, завжди приємно працювати з такими керівниками, які дбають і переймаються життям, майбутнім закладу. Важливим фактом у цій справі стала і співпраця з нашим народним депутатом Миколою Люшняком, який сприяє розвитку нашого району, на потреби завжди відгукується і з вирішенням проблем допомагає, - наголошує голова Монастириської РДА Степан Бойко.

null
 Фото з мережі Інтернет

 

null
 Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі