Перший фестиваль локальної їжі та культури «Тернопільська брама» пройде 5-7 травня на Театральному майдані. Він стане гучним початком фестивального сезону у Тернополі, адже організатори хочуть запросити ледь не всю Україну стати свідком встановлення кулінарного рекорду – найдовшої в Україні 400-метрової ковбаси. Яку, до речі, обіцяють роздати всім присутнім безкоштовно. 

Тільки представте, що довжина цієї ковбаси буде більшою за найдовший хмарочос Європи. Або як десять 10-поверхових будинків! 

Читайте також

Вперше в Тернополі проведуть пивний фестиваль

«Фестиваль «Тернопільська брама» Тернопіль та місцеві підприємства презентують усій Україні. Тому «Тернопільський м’ясокомбінат» ставить перед собою завдання побити вже існуючий в Україні рекорд з найдовшої копченої ковбаси, щоб наше місто увійшло в гастрономічну історію країни. Плануємо приготувати 400-метрів ковбаси і пригостити цим рекордом усіх гостей фестивалю», – розповідає генеральний директор компанії «Агропродсервіс», ініціатор рекорду Іван Чайківський.

Зафіксують рекорд представники Книги рекордів України.

Генеральний партнер свята – Тернопільський м’ясокомбінат»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: